Какво значение има цветът на бельото?

picture1

Женското бельо никога не е твърде красиво или твърде официално, още по-малко в момента, в който става въпрос за новогодишен комплект.

Празничната визия трябва да бъде добре изпипана – от дрехите, през аксесоарите до бельото.

И тъй като в модата много неща имат значение и символика, значението на предпочитаният от вас цвят в никакъв случай не е за пренебрегване.

Искате повече любов през 2016? Заложете на червеното. Ако държите да увеличите финансовото си състояние, заложете на жълто.

Разберете останалите значения на най-разпространените цветове и тяхната символика.

1. Жълто

Освен финансовото състояние, жълтият цвят символизира благоденствие и успехи както в личен, така и в професионален план.

2. Червено

Любовта и романтиката се привличат в следващите 365 дни с комплект в ярък нюанс за новогодишната вечер.

3. Бяло

Носенето на бяло бельо се препоръчва, ако търсите мир, хармония и щастие през 2016 година. Съветваме ви да се спрете на красив модел сутиен и бикини и да намалите стреса около работата.

4. Розово

Ако напоследък изпадате често в скандали с гаджето или съквартиранта, заложете на розово бельо. Нежният цвят символизира любов, разбирателство и хармония.

5. Зелено

Този цвят се свързва с природата, живота и здравето. Ако се чувствате отдалечени от корените си и същността си, заложете на свеж нюанс.

6. Синьо

Благоденствие и здраве стоят зад красивото кралско синьо. Носете го, ако жадувате за разнообразие и мечтаете през 2016 да откриете вдъхновение за спорт и здравословен начин на живот.